1.9.7.2 - 29. august 2024 (Ændringer og ny funktionalitet)

Tekniske ændringer:

• Færdiggjort opgradering af løsning til brug af version 24 af standard objekter. Dette indebærer brugen af det nye nummerserie-funktionalitet (samme tabeller, ingen ændringer i opsætning), da det gamle udfases.

• Opskrevet længden på enkelte variabler hvori nummerserier angives. Flere var fejlagtigt kun 10 karakterer lange og er rettet til 20.

• Indsat test på manuel nummerering af klienter og beboer ligesom det findes ejendom, lejemål, lejere og standardtabeller som debitorer, kreditorer osv.

Rettelser:

• Omdøbt captions i rollecenteret fra Sager til Projekter.

• Rettet fejl hvor projektopgavenr. ikke kunne indtastes i projektkladden.

Nyt:

• Nye felter på klienter: Startdato og Ophørsdato. Med disse felter kan man angive hvornår et sammenarbejde med klienten startede og evt. ophørte. Disse felter har ingen logik tilknyttet og er kun til oplysning eller filtrering i oversigter eller rapporter.

• Ny validering ved indtastning af Nummer på Klienter, Ejendomme, Lejemål og Lejere. Feltet kan fremadrettet kun indeholde karakterer fra A til Å, 0 til 9, bindestreg (-) og/eller understreg (_).

Få opdateringen

Læs om i vores faq, hvordan du får opdateringen