1.9.3.11 - 30. januar 2023 (ny funktionalitet og optimeringer)

Ny funktionalitet

1.

Flere mailadresser på lejerkortet, tillades på reguleringsmeddelsesbatches (reguleringen kan nu fremsendes til flere lejere, hvis flere mailadresser er anført på lejerkortet).

 

2.

Navn2 er tilføjet på lejerlisten. Brugeren skal vælge "Tilpas side" Bemærk dog at i en kommende opdatering fra Microsoft åbnes for mere fleksibel tilføjelse af felter fra brugere.

 

3.

Salgskreditnotaer. Rateplanen på lejerkortene, sætter restriktioner på hvorledes salgskreditnotaer kan håndteres. Samtidig er ”Best-practice” at der løbende ryddes op på lejemål og lejere, så det kun er de ydelseslinjer, der rent faktisk skal anvendes fremadrettet som kan forefindes på kortene. Ganske enkelt for at få det bedste overblik! Historikken finder man andre steder! Dette princip har været i konflikt med at ydelseslinjen skulle være der, før man kunne lave en salgskreditnota.

Følgende regler er blevet opstillet angående oprettelse af salgskreditnotaer:

a. Laves en salgskreditnota på en faktura hørende til seneste rate, og er ydelseslinjerne til stede sættes de – efter synkronisering af rater til at skulle genopkræves. Altså det mest almindelige scenarie og præcist som det fungerer i dag!

b. Ydelseslinjen behøver (modsat tidligere) ikke være til stede længere. Salgskreditnotaer kan altså laves selv om ydelseslinjen er slettet. Dog vil en slettet ydelseslinje naturligvis ikke automatisk fremkomme til genopkrævning ved synkronisering af rater, da den jo er slettet af brugeren! Er der brug for det skal brugeren lave en ny linje!

c. Ældre salgsfaktuaer kan nu også salgskrediteres via Business Centrals enkle proces hertil. Gamle rater (der ikke er de seneste) forbliver dog registreret som opkrævede og det er brugerens ansvar at lave en ny salgsfaktura som erstatning for den gamle sagsfaktura, der f.eks. kan ligge 7 måneder tilbage i tid.

 

Optimeringer

Optimering til bogføringsrutinen af ejendomsbilag, hvilket betyder bedre performance.

 

Krævede opsætninger

Den nye funktionalitet i denne opdatering kræver ikke yderligere opsætning for at den kan bruges.

 

Få opdateringen

Du kan læse mere om hvordan en opdatering installeres i vores faq.