1.9.4.3 - 10. februar 2023 (ny funktionalitet og fejlrettelser)

1. Ny funktionalitet

a) En ny rapport "Kreditor - Kontort (DP)" er blevet udviklet. Kontokortet er specielt nyttigt hvis der bruges forretningsstyring". Rapporten erstatter standard "Kreditor - kontokort" rapporten. En kombination af datofilter og Global dimension, gør at standard rapportet laver en "Standard Justeringspost" for at indikere at der ligger poster på andre dimensioner. Nærværende kontoudtog laver ikke denne start justeringspost.

b) Sletning af lejere. I praksis efterlader en lejer sig mange forgreninger i et system som Dynamics Property. Bliver lejeren slettet kan det derfor give mange fejlagtige referencer. Er en lejer derfor blevet opkrævet 3. gange kan lejeren ikke længere slettes. 
 

2. Fejlrettelser

a) Slet rater kunne give fejl, hvis der var et hul i opkrævningsraterne der var blevet opkrævet. Altså Opkrævet: Ja, Ja, Ja, Nej, Ja, Nej. Løsningen blev at det blot er den seneste rate der slettes.

b) Forbrugsregnskaber: Tjek på linjer der ikke var åbne er blevet filtreret til lejere i forbrugsregnskabet. 

c) Tomgangsperioder: Vi har lavet mindre rettelser til hvorledes disse dannes. Vi håber nu de er helt på plads, men de er stadig under observation. 

 

3. Procesændringer

a) Processen har været at en faktura først skulle slettes, dernæst kunne ydelseslinjen slettes. Hvis det ikke var sekvensen fik man en fejl - nemlig at ydelseslinjen ikke kunne identificeres. Rettelsen betyder at: Er ydelseslinjen tilstede, markeres raten som hidtil som ikke opkrævet, dvs. opkrævningsdatoen køres tilbage. Er ydelseslinjen ikke tilstede springes tjekket mod ydelseslinjen over, således fakturaen kan slettes selvom ydelseslinjen er slettet. Sekvensfølgen var for firkantet og derfor er processen blevet justeret.

 

4. Krævede opsætninger

Opdateringen kræver ikke yderligere opsætninger for at den kan anvendes. 

 

5. Få opdateringen

Du kan læse mere i vores FAQ, hvordan du får opdateringen. . 

 

Krævede opsætninger

Den nye funktionalitet i denne opdatering kræver ikke yderligere opsætning for at den kan bruges.